Welke hotspots mag je niet missen volgens de locals van kleurrijk Geldrop-Mierlo? Lees de blogs en ontdek in de video’s waar zij zo trots op zijn. Geldrop en Mierlo hebben veel meer voor je in petto dan je denkt. Voor een oergezellig weekend of midweekje weg.
Wil je ook een keer jouw verhaal vertellen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vertellers die hun ervaringen en tips willen delen. Meld je aan via deze link en word een van onze bloggers!
Beleef het festival seizoen in Geldrop-Mierlo! Ontdek hoe vrijwilligers en bezoekers samen een onvergetelijk weekend creëren bij Hooipop en de BarberQ. Festivalkenner Sander deelt zijn ervaringen en vangt de sfeer van deze evenementen.
Ontdek de charme van B&B Ouwe Beuk: een oase van rust en gastvrijheid. Eigenares Maria vertelt graag over haar warme benadering, van huisgemaakte jam tot een discgolfbaan tussen de schapen. Ontdek ook haar tips voor de beste ervaring in Geldrop-Mierlo.
Er valt genoeg te beleven in Geldrop-Mierlo, maar waar kan je het best terecht voor een heerlijke overnachting midden in de natuur?Maak kennis met Harm Savenije en zijn vrouw Rianne, de trotse eigenaren van B&B Onder het dak van Brabant.
We spreken Gerda, die samen met haar kleindochter in de zon aan het genieten is van een ijsje. Wat je gezien moet hebben in Geldrop-Mierlo is duidelijk: de Sint-Brigidakerk en het Weverijmuseum.
We spreken Sophie en Bente, die op een bankje aan het smullen zijn van een verse stroopwafel. Eén blik in elkaars ogen zegt genoeg: Geldrop-Mierlo is dé plek om te genieten en tot rust te komen.
We spreken Nick en Lisanne, een jong stel dat samen met hun kindje een rondje markt doet. Volgens hen is Geldrop-Mierlo dé plek voor de sportliefhebber. ‘Vanuit Geldrop-Mierlo loop je zo de natuur in.'
Het DNA van Geldrop-Mierlo is terug te leiden naar een rijke textielhistorie. Daar weet de 31-jarige Ruud Lenssen alles van. Zijn oma, Maria Manders, begon met het maken van kleding en haalde daarna in de avonduren nog allerlei diploma’s.
Jac van Stratum is 56 jaar is directeur/eigenaar van Van Stratum Techniek BV. Onder leiding van drie generaties van Stratum is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Brainportregio Eindhoven.
Van boccadillos; heerlijke Spaanse broodjes in meergranen of wit. Of bijvoorbeeld van een Pastel de Nata. We pluggen in bij eigenaren Jeroen van Diepen en (barista) Peter Klomp en vragen wat hen energie geeft.